Görkem hamile, Doğa evleniyor! Kızılcık Şerbeti'nden ikinci tanıtım!

Yarın akşam üçüncü sezonuyla ekranlara dönecek olan Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Eylül 2024 11:50
GÜNCELLEME
12 Eylül 2024 12:06
Görkem hamile, Doğa evleniyor! Kızılcık Şerbeti'nden ikinci tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Kızılcık Şerbeti hayranları artık gün değil, saat sayıyor. 3 aydır büyük bir sabırsızlık içerisinde diziyi bekleyen fanlar, yarın akşam ekran başına kilitlenecek.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı yarın akşam, üçüncü sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni sezonuyla fırtınalar estirmeye devam edecek olan Show TV'nin sevilen dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı.

Alev’in ani ölümüyle sarsılan Abdullah ve Kıvılcım'ın  Alev bebek için karşı karşıya geldiği sahne oldukça dikkat çekiyor. Dizinin yeni sezonunda hastanede olan Görkem’in hamile olduğunu öğrenmesi, Ünallar ailesinde büyük bir şok yaratıyor. Fatih ve Görkem’in evliliğinin bu durum karşısında nasıl şekilleneceği ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Öte yandan, Kıvılcım’ın artık hayatının merkezine Alev bebeği koyduğunu ifade etmesi, yeni sezonda karakterlerin ilişkilerinde önemli değişiklikler olacağını işaret ediyor. Tanıtımda en dikkat çeken anlardan Giray’ın Doğa'ya evlilik teklifi ettiği anlar oldu. Giray'ın diziye bu sezon katılan ve Şebnem Dönmez’in canlandırdığı gizemli bir karakterle olan yakınlaşması merak uyandırdı. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 3. Sezon İkinci Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=o7G_sCC9cxk

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa